7ATUK-KHNWY-YVDQ
Mobil: 25721912
Basisspil

I mange år har der hersket fred i landet. De mørke magter, der engang truede med at overtage magten, er blevet forvist, men ikke helt ødelagt. Nu samler de sig atter, og ældgammel ondskab lurer i jordens indre. Imperiet har brug for helte som Rogar og hans tro følgesvende, for uden dem er landet fortabt...

Tør du tage udfordringen I HeroQuest op og udfordre Morcar, Den Onde Troldmand og hans underjordiske kræfter? Du kan få fat i mange skatte, hvis du kan overvinde deres frygtløse vogtere. De mørke huler rummer mage farer - frygtindgydende monstre, farlige fælder og det der er endnu værre.

Hvert spil er et enestående eventyr, der foregår i forskellige, underjordiske tilholdssteder. Du skal udforske mørke gange og mystiske rum, og udrydde Morcar's tjenere, der lurer overalt. For hvert vellykket eventyr kommer du et skridt nærmere titlen som Imperiets Vogter - noget som kun få opnår.

I kan have følgende roller som en af de frygtløse eventyrere:

Barbaren: Den mægtige kæmper fra Grænselandene. Kun få kan måle sig med ham i kamp.

Alfen: Et medlem af en stolt, gammel slægt, der både behersker våben og er i besiddelse af magiske evner.

Troldmanden: En sand mester i ældgamle overleveringer. Ingen kan måle sig med ham i magiens verden.

Dværgen: En frygtløs kæmper, der er trænet i at finde hemmelige døre og fælder.

En af jer skal være Morcar's tjenere - Den Onde Troldmand og Herskeren over Mørkets Magter. Ved hjælp af alle dine skjulte kræfter lægger du hemmelige planer mod eventyrerne. Se dem falde som bytte for dine monstre og i de udspekulerede fælder.

Kan du overleve i denne verden... kan du blive den mægtigste helt nogensinde og redde landet?

HeroQuest er et spændende eventyrspil. Med figurer i flotte farver kan du genskabe en magisk verden fuld at mørke fangehuller og frygtindgydende monstre. Tag udfordringen op og...

... sæt dit liv på spil i underjordiske, uudforskede gange, gennem lukkede døre og ind i krypter, langt under jordens overflade.

Kæmp mod Underverdenens fæle beboere i din jagt på fortidens skatte. Men du skal holde øje med Den Onde Troldmand Morcar's fælder.