7ATUK-KHNWY-YVDQ
Mobil: 25721912
Bilerne fra Cars 1

Lynet McQueen er en ung fremadstormende racerbil, der i sæsonens sidste løb ender med at have lige så mange point som to andre biler, og det besluttes derfor, at mesteren skal kåres ved et nyt løb en uge senere i Californien.

Lynet vil gerne hurtigt dertil og opfordrer sin lastbil til at køre så meget som muligt. Da Mack er ved at falde i søvn, indtræffer der næsten en ulykke, som bevirker, at Lynet ryger bagud af lastbilen og pludselig finder sig selv i ingenmandsland.

Under forsøget på at finde tilbage ramler han ind i den lille søvnige by - Kølerkildekøbing, hvor han smadrer bygninger og ødelægger vejen. Han fanges af sheriffen og tvinges til at forblive i byen, til han har repareret vejen igen. Han føler sig overlegen over byens indbyggere, men den naive og humørfyldte kranbil Bumle viser ham tillid i modsætning til de fleste andre indbyggere, herunder den dejlige Porsche-advokat Sally og den gamle, utilnærmelige Doc Hudson. Han udsættes af sidstnævnte for en fartprøve i et øde område, som han ikke klarer, da han ikke er vant til at køre i grus, og Docs råd vil han ikke høre på. Han accepterer efterhånden sin straf, forelsker sig i Sally og ender med at gennemføre reparationen.

Samtidig går det op for ham, at byen engang var et driftigt punkt på Route 66, men at trafikken nu med en ny motorvej går uden om byen. Desuden opdager han, at Doc for mange år siden var en berømt racerbil, som pludselig forsvandt ud af rampelyset. Lynet hjælper med til at shine byen op, og da pressen finder ham i byen, bliver den igen berømt. Lynet når til det afgørende løb, hvor han med sine erfaringer fra opholdet i Kølerkildekøbing viser nye sider af sig selv, og han ender med at slå sig ned i byen sammen med Sally, der endelig accepterer det nye Lynet. (1) 

Her kan du finde et stort udvalg af de forskellige biler fra Cars 1, enten brugte eller nye.

(1) Wikipedia